Combigas BV

Combigas is al meer dan 20 jaar specialist in complexe gasinstallatietechniek voor medische-, industriële- en laboratoriumtoepassingen in Nederland. Onze expertise reikt vanaf de aanlevering van gassen tot aan de uiteindelijke toepassing in werkplaatsen, productiehallen, ziekenhuizen en laboratoria.

Onze klanten waarderen het hoge kennisniveau van onze medewerkers

Om te zorgen dat kwaliteit, veiligheid en beheersbaarheid van risico’s gegarandeerd blijven, leiden we onze medewerkers intern op. Zo beschikken de technici over specialistische kennis op het gebied van gaseigenschappen en toepassingsmogelijkheden en zijn ze op de hoogte van actuele ontwikkelingen, veiligheidsvraagstukken en wet- en regelgeving.

Duurzame oplossingen

In onze aanpak zijn we gericht op duurzame oplossingen. Vaak begint dit met het in kaart brengen van bestaande installatiesystemen. Van daaruit werken we aan gewenste oplossingen, vernieuwingen, uitbreidingen en aanpassingen én zorgen dat uw installaties voldoen aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en wetgeving.

Landelijke dekking van Combigas technici

Combigas is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met zo’n 40 vaste medewerkers. Onze klanten zitten verspreid over heel Nederland. Daarom wonen onze technici ook verspreid over heel Nederland. Zo heeft u altijd een technicus bij u in de buurt.

"Het hoge kennisniveau van onze technici maakt het mogelijk dat ze gemakkelijk ter plaatse meedenken met klanten. En dat wordt gewaardeerd!"

Daarom kiest u voor Combigas!

    • Gasdistributiesystemen voor hoogwaardige industrie en laboratoria
    • Innovatief in ontwerpen, engineering, aanleg, onderhoud en beheer
    • Kwaliteit, veiligheid en beheersbaarheid staan voorop
    • Unieke voorraad gasgerelateerde componenten