Werken bij Combigas?

Bij Combigas zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk hieronder de vacatures.
Heeft u vragen over één van de vacatures, bel ons op 038 – 46 00 200.

Installatiemonteur(s) W en/of leerling installatiemonteurs

Combigas is een gespecialiseerd werktuigbouwkundige installateur op het gebied van gastechniek. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden installaties voor speciale gassen voor industriële en medische toepassingen door heel Nederland.

Wij zijn op zoek naar Installatiemonteur(s) W en/of leerling installatiemonteurs om ons team te komen versterken.

Ben je zelfstandig en lijkt het jou leuk een andere uitdaging aan te gaan in de installatietechniek, anders dan het reguliere werk, dan is wellicht ons specialisme iets voor jou. Na een gedegen inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag. Je werkt vervolgens vanuit je eigen woonplaats op locaties door heel Nederland.

Functie-eisen:

  • Enige werkervaring in de installatietechniek is een pré;
  • Teamspeler;
  • Bereid te willen leren;
  • In bezit van een VCA certificaat;
  • Vaardig in Nederlandse taal;

Wat bieden we jou?

Bij Combigas werk je binnen een leuk en prestatiegericht familiebedrijf met een kleine 40 gemotiveerde collega’s. Ons motto is voor en met elkaar werken!
Als installatiemonteur zijn je arbeidsvoorwaarden geregeld conform de CAO voor het technisch installatiebedrijf. Daarnaast bieden we je een goed salaris en kennen we goede netto vergoedingen voor overwerk, reis –en verblijfkosten. Doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar.

Als je interesse hebt in deze vacature dan kan je dit per e-mail (info@combigas.nl) of post aan Ingrid de Vries laten weten. Als je eerst meer wilt weten over de functie, dan kun je het volledige functieprofiel opvragen per mail o.v.v. van je NAW gegevens.

(Acquisitie naar aanleiding van de advertentie wordt niet op prijs gesteld)